Oportunitate de formare pentru tineri!

📣📣 Apel pentru înscriere: Oportunitate de formare în cadrul proiectului Erasmus Youth-Led Local Development pentru tineri cu vârste între 18-30 de ani!

🙋‍♀️🙋‍♂️ Asociația GAL Napoca Porolissum caută 8 tineri cu vârsta cuprinsă între 18-30 de ani, vorbitori de limba engleză, pentru a participa la o sesiune de formare în Italia, în perioada 3-9 Septembrie 2023.

🇮🇹✈️ Training-ul va include o deplasare în Italia*, unde tinerii vor avea ocazia să cunoască alți tineri din toată Europa și să participe la ateliere de lucru, activități axate pe dezvoltarea locală plasată sub responsabilitatea comunității (CLLD) și la dezvoltarea unui set de instrumente, respectiv a unui document de politici. Mai multe detalii în imaginile de prezentare.
*Deplasarea in Italia este condiționată de participarea la programul de formare anterior mobilității, ce se va desfășura atât fizic, cât și online.
 
Pentru a aplica sunt necesare următoarele:
🟢 CV-ul, prin care să evidențiezi educația și experiența ta
🟡 Scrisoare de motivație, prin care să detaliezi de ce crezi că ești potrivit, experiența ta, de ce vrei să faci voluntariat în comunitatea locală și de ce vrei să participi la acest program.
🔵 (opțional) Scrisoare de susținere din partea unui grup comunitar local – scrisoarea ar trebui să includă o recomandare din partea Grupului de Acțiune Locală (GAL), activitățile de voluntariat în care ai fost implicat în cadrul organizației. Susținerea din partea unui GAL este opțională, însă se punctează suplimentar în etapa de analiză a aplicațiilor.
🔴 Vei completa formularul de înscriere de mai sus împreună cu furnizarea CV-ului, a scrisorii de motivație și (opțional) a scrisorii de susținere.
🙋‍♀️🙋‍♂️ Dacă vei fi selectat, vei fi rugat să participi la un interviu scurt în limba engleză.

‼️ Puteți aplica până la data de 20 APRILIE 2023. Acest termen va fi urmat de 2 săptămâni de analiză a cererilor de înscriere. Toate persoanele înscrise vor primi rezultatul pe email.