Întâlniri de management & kick-off meeting

Întâlnire de management a proiectului Rural Youth Parliament la partenerii noștri din Vilnius, Tavo Europa

13-15 septembrie 2023

Echipa proiectului a discutat despre progres, impact, rezultate și diseminare. Am stabilit ultimele detalii legate de realizarea ghidului pentru cel mai bune practici în cooperarea transnațională și stadiul în care ne aflăm cu metodologia pentru organizarea simulărilor Parlamentelor Rurale ale Tinerilor ca instrumente pentru implicarea activă a tineretului în comunitățile rurale dezavantajate.

Întâlnire de management a proiectului Rural Youth Parliament la Helsinki, acasă la partenerii noștri Learning for Integration

 

7-9 decembrie 2022

Întâlnirea a vizat unul dintre rezultatele principale ale proiectului, și anume metodologia pentru organizarea parlamentelor rurale. Totodată, am vorbit despre diseminare, despre site-ul proiectului și despre cum ne-am propus să ducem proiectul nostru mai departe.

Kick-off meeting al proiectului Rural Youth Parliament și conferință de presă la sediul liderilor de proiect GAL Napoca Porolissum din Comuna Gilău, România

27-29 aprilie 2022

Proiectul nostru Rural Youth Parliament Erasmus + a avut prima întâlnire la noi în teritoriu și suntem foarte entuziasmați de obiectivul său principal, care este implicarea tinerilor din mediul rural în comunitate. 

 

Evenimente de multiplicare (Multiplier events)

Eveniment de multiplicare a proiectului Rural Youth Parliament organizat de Tavo Europa, Lituania

14 decembrie 2023

Pe 14 decembrie 2023, a avut loc un eveniment multiplicator al proiectului Parlamentului Rural al Tineretului în școala gimnazială Mokolė, din Marijampole, Lituania, la care au participat 14 lideri activi ai comunității de tineret. Acestora li s-au prezentat rezultatele proiectului: Ghidul cu cele mai bune practici pentru cooperare transnațională în angajarea tineretului rural și Metodologia pentru organizarea parlamentelor tineretului rural. Tinerii s-au arătat activ interesați de rezultatele create și de posibilitățile de aplicare a acestora în activitățile zilnice ale consiliului elevilor școlii.

Eveniment de multiplicare a proiectului Rural Youth Parliament organizat de Learning for Integration, Finlanda

 

25 octombrie 2023

Evenimentul a avut ca scop promovarea și diseminarea a două rezultate ale proiectului: Ghidul pentru cele mai bune practici în cooperarea transnațională și Metodologia pentru organizarea parlamentelor rurale ale tinerilor. 

Eveniment de multiplicare a proiectului Rural Youth Parliament organizată de GAL Napoca Porolissum la Sângeorz-Băi, județul Bistrița-Năsăud, România

 

28 iunie 2023

Evenimentul a avut ca scop implicarea participanților în discuții legate de Parlamentul Tineretului Rural și impactul său asupra reducerii disparităților regionale, sporirea oportunităților pentru tineri și utilizarea digitalizării în educație. Au fost diseminate rezultatele proiectului: Ghidul pentru cele mai bune practici în cooperarea transnațională și Metodologia pentru organizarea parlamentelor rurale ale tinerilor.

Evenimente de multiplicare a proiectului Rural Youth Parliament la partenerii noștri de la Tavo Europa, Lituania

 

18-19 October 2022

La evenimentul de multiplicare a proiectului de la Marijampolė au participat 30 de lucrători de tineret, profesori și specialiști care lucrează cu tineretul defavorizat din zonele rurale. A fost prezentat un ghid interactiv creat în cadrul proiectului.

Learning Teaching training (LTT)

Activitate de învățare (LTT - Learning, Teaching, Training) de management a proiectului Rural Youth Parliament la partenerii noștri de la Ploeuc-L'Hermitage, Franța

 

11-17 iunie 2023

Proiectul Rural Youth Parliament Erasmus + ne-a dus acasă la partenerii noștri francezi de la Ploeuc-L’Hermitage, unde am petrecut o săptămână productivă, plină de activități aplicate proiectului, vizite interesante și multe lucruri de învățat pe care le vom aplica în comunitate.