Eveniment de diseminare Bee Smart, Bee Healthy în cadrul Coop&Grow ediția a 3-a: Strategii Multi-Fond & Tehnologii Smart
21 octombrie la Târgu Mureș – Hotel Continental Forum

În cadrul evenimentului Coop&Grow ediția a 3-a am organizat cu succes evenimentul de diseminare al proiectului nostru Bee Smart, Bee Healthy! Evenimentul de diseminare organizat a fost pentru a prezenta participanților proiectul, obiectivul proiectului și rezultatele obținute până la momentul de față. Participanților li s-a prezentat echipamentul de monitorizare a albinelor dezvoltat până în momentul de față, li s-a prezentat un video, li s-a prezentat funcționalitățile echipamentului dezvoltat. La eveniment au participat 52 de persoane.

Aflat la cea de-a treia ediție, evenimentul Coop&Grow este despre cooperare, inovație, conceptualizarea tehnologiilor smart, schimb de idei și networking. Scopul principal al evenimentului este de a pregăti Grupurile de Acțiune Locală (GAL-uri) în scrierea Strategiilor de Dezvoltare multi-fond și de a dezvolta, împreună, programe sustenabile pentru comunitățile rurale. Coop&Grow este un eveniment care are în spate o de succes mai ales prin experiențele unice pe care am reușit să le construim alături de participanții și invitații noștri speciali. 

Evenimentul creează un spațiu de dialog în cadrul căruia avem șansa să împărtășim bune practici, idei, soluții și reflecții cu privire la provocările cărora ne dorim să le răspundem cu succes în ceea ce privește dezvoltarea rurală pe plan românesc și european.

În același timp, Coop&Grow ediția a 3-a are un program dedicat tuturor celor pasionați de dezvoltarea rurală care cuprinde: ateliere de lucru, prezentări și dezbateri care vor viza inovarea LEADER, dar nu numai. Tehnologiile smart, scrierea SDL-urilor multifond-sustenabile și multe alte momente pregătite special pentru invitații noștri speciali și pentru participanți. 

Așadar, evenimentul Coop&Grow – ediția a 3-a are în centru dezvoltarea rurală sustenabilă, abordarea multi-fond, inovarea socială, tehnologiile smart și o viziune bazată pe cooperare. La acest nivel, cooperarea și dialogul constant înseamnă că suntem cu un pas înainte atunci când vorbim despre provocările perioadei de programare 2021-2027. Inovarea LEADER se bazează pe o viziune clară și precisă cu privire la viitorul comunităților rurale deservite de către GAL-uri, dar și față de ceea ce numim deja Strategii de Dezvoltare Locală multi-fond și sustenabile: o prioritate pe care noi, cei care cunoaștem cel mai bine zonele rurale românești și ne dorim să le aducem la următorul nivel, o vom menține și de acum înainte!