Un video făcut special pentru a prezenta cursul nostru gratuit de antrepenoriat în economia socială ce îți prezintă atmosfera și feedback-ul cursanților noștri ce au finalizat cu succes cursul și se pregătesc pentru etapa finală.

Ai în minte o idee de afacere sau un proiect de succes, dar nu știi de unde să începi? Noi te învățăm cum se face și apoi îți dăm o mână de ajutor financiar pentru a porni la drum mai ușor! 

Cursul se adresează exclusiv membrilor comunității din teritoriul rural al Asociației GAL Napoca Porolissum ce cuprinde: Aghireșu, Beliș, Călățele, Căpușu Mare, Gilău, Izvoru Crișului, Măguri-Răcătău, Mănăstireni, Mărgău, Mărișel, Rîșca, Săcuieu, Sâncraiu și un oraș: Huedin. Mai mult, dacă planul tău de afacere este bine pus la punct, îți oferim o subvenționare de 25.000 de euro* prin care visul tău poate merge mai departe! 

Locurile sunt limitate! Completează oricând formularul https://bit.ly/2UrUDQq și, dacă te încadrezi, noi te vom contacta în cel mai scurt timp!

Grupul țintă căruia acest curs se adresează este compus din: persoane aflate în risc de sărăcie sau excluziune socială, care se confruntă cu o situație materială precară, trăiesc în gospodării cu o intensitate extrem de redusă a muncii, tineri absolvenți de liceu cu sau fara bacalaureat, absolvenți de școală postliceală, facultate, masterat sau doctorat care nu au un loc de muncă, sunt șomeri inregistrati sau nu la AJOFM, sunt persoane inactive sau întreținute sau care beneficiază de ajutorul de stat

Absolvirea acestui curs îți oferă o nouă meserie, calificarea pentru un loc de muncă și toate abilitățile de a scrie un CV, o scrisoare de intenție și un plan de afacere. În plus, dacă planul tău de afacere este puternic, poți primi o subvenționare de 25.000 euro cu care să-ți îndeplinești visul!

Completează formularul de înscriere, află dacă te încadrezi în grupul țintă și noi te vom contacta foarte curând!

Condițiile de acordare a micro-granturilor în valoare de 25.ooo euro sunt în primul rând condiționate de: 

participarea la cursul de Antreprenor în economia socială organizat în cadrul proiectului
participarea la minim 2 activități ale proiectului (furnizare de servicii integrate, orientate și consiliere profesională, consiliere antreprenorială, activități antidiscriminare)
înființarea unei firme (start-up)
depunerea unui plan de afaceri

Dar puteți consulta întregul document aici: Condiții de acordare grant.