Vă invităm la un eveniment special organizat prin proiectul nostru, pe care l-am denumit DA, pentru Incluziune Socială – Schimb de bune practici între GAL-urile de la nivel național!

Prin organizarea unui schimb de bune practici între GAL-uri, ne-am propus să facem o prezentare amănunțită a obiectivelor și a activităților pe care le derulăm în prezent prin acest proiect și să punem bazele unei comunicări productive și de viitor între echipele GAL-urilor participante.

Agenda cuprinde discursuri inspiraționale și discuții aplicate în cadrul a două paneluri, dar și câteva deplasări în teritoriul asociației noastre, GAL Napoca Porolissum. Vom vizita Centrul Social Multifuncțional din Comuna Săcuieu, ne vom așeza pentru discuții la Beliș și în cele din urmă vom ajunge și la Sâncraiu, un model excelent de smart village.

Ne-am propus ca acest eveniment să fie un prilej pentru networking, dar și pentru a descoperi împreună care e cea mai bună cale de implementare a proiectelor noastre sociale prin POCU 5.2. Sunt anumite situații sau etape punctuale de care ne lovim cu toții, dar și succese pe care simțim nevoia să le împărtășim și să le oferim drept model. Nu suntem singurul GAL care implementează în prezent un astfel de proiect, așa că așteptăm cu mare interes să schimbăm idei și bune practici cu GAL-urile care vor participa la eveniment.

Agenda evenimentului