Eveniment pe parcursul a trei zile de învățare practică și simulare a incendiilor de pădure!

Doda Pilii (Comuna Mărgău, Cluj) și Huedin – 4-6 octombrie 2023

În cadrul proiectului Erasmus+, Forest Adapt, am organizat Activitatea 8, respectiv 3 zile de învățare practică și simulare a incendiilor de pădure, alături de Salvamont Vlădeasa Cluj și Detașamentul de Pompieri Huedin. A fost o experiență extraordinară! 

Scopul nostru principal a fost să motivăm oamenii să se implice în caz de urgențe, să devină mai responsabili față de comunitatea noastră și să fie pregătiți să acționeze pentru a-și proteja familiile și vecinii. 

Am organizat sesiuni practice de lucru care au inclus simulări de incendii de pădure, exerciții de evacuare și prim ajutor. Aceste activități au fost cruciale pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine cum să răspundem în situații de urgență.

Educația și pregătirea comunității noastre sunt esențiale pentru a face față provocărilor incendiilor de pădure. Vă încurajăm să vă implicați și să vă pregătiți pentru a ne proteja frumoasa regiune și comunitatea noastră iubită.

Vă mulțumim pentru susținere și pentru eforturile depuse pentru a face comunitatea noastră mai sigură și mai bine pregătită în fața incendiilor de pădure! 
#ForestAdapt #ErasmusPlus #PregatireInCazDeUrgenta