Coop&Grow ediția a 2-a: Strategii Multi-Fond Sustenabile: 23-25 februarie – Beliș, județul Cluj

Asociația GAL Napoca Porolissum a avut deosebita plăcere de a organiza a 2-a ediție a evenimentului Coop&Grow: “Cum scriem SDL-uri multifond-sustenabile”. 

Ca o continuare a evenimentului de succes Coop&Grow – Învățare prin inovare pe care am avut ocazia să-l organizăm (alături de Federația LEADER) în anul 2021 în Comuna Vulcan, Brașov, ne dorim să continuăm tematica cooperării prin inovare și să aducem în prim-plan scrierea Strategiilor de Dezvoltare multifond-sustenabile.

Așadar, am avut parte de două zile de ateliere de lucru care au vizat inovarea socială prin LEADER 2023-2027, scrierea SDL-urilor multifond-sustenabile. Cu toții știm cât de importantă este Strategia de Dezvoltare Locală pentru GAL-uri deoarece reprezintă coloana vertebrală a activității noastre pe termen scurt și mediu.

Această invitație a fost adresată în special Grupurilor de Acțiune Locală deoarece ne dorim să dezvoltăm această relație de cooperare și solidaritate de care avem cu toții nevoie în perioada aceasta. Încă odată, acesta este un eveniment cadru pentru comunicare, pentru împărtășirea bunelor practici, pentru a găsi împreună cea mai bună cale pentru dezvoltarea sustenabilă a comunităților rurale.

Agenda oficială a evenimentului:

Speakerii Coop&Grow ediția a 2-a au fost:

Vedeți cum a fost experiența Coop&Grow ediția a 2-a, v-am pregătit un aftermovie care vă va convinge să (re)veniți alături de noi și la ediția următoare: