Bal de caritate: Fiecare copil contează! la USAMV din București, 23 noiembrie 2023 

Te invităm la balul de caritate Fiecare copil contează! ca să faci o investiție în viitor. În viitorul copiilor vulnerabili, al copiilor supradotați din mediul rural și în viitorul tău. Pentru că acești copii vor construi România de mâine, sunt acei lideri pe care ne bazăm și vor crea o lume în care sperăm că îți dorești să trăiești și tu!

Noi, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară (USAMV) București, Federația Națională PRO AGRO, GAL Lider Bistrița-Năsăud, GAL Lunca Joasă a Siretului, alături de GAL Napoca Porolissum, îți dăm întâlnire joi, 23 noiembrie 2023, la USAMV București din Bd. Mărăști 59, Sector 1, în salonul de evenimente Ceres, Campus Agronomie.

De-a lungul timpului, am cunoscut familii cu un nivel de trai scăzut, familii monoparentale, defavorizate, care suferă din cauza excluziunii sociale, a dificultăților vieții cotidiene, familii care își concentrează toate resursele pentru a-și menține copiii pe băncile școlilor din localitate sau din împrejurimi, pentru a le oferi șansa la o educație de calitate. În cadrul acestor familii, am descoperit copii vulnerabili și supradotați în ochii cărora am văzut o sclipire, dar și speranță, ambiție și visuri mărețe.

Prin participarea la balul nostru de caritate îi putem ajuta pe acești copii să continue școala, să nu se oprească din învățat, să creadă în puterile lor, să devină oameni mari în adevăratul sens al cuvântului. Împreună, putem construi un pod peste această prăpastie dintre nevoile lor educaționale și resursele financiare de care dispun. În numele părinților și ale profesorilor care îi ghidează în viață, venim cu această invitație spre voi!

Cu banii strânși vom achiziționa rechizite, cărți și diverse materiale educaționale pe tot parcursul anului școlar. Totodată, le vom oferi susținerea morală pentru a continua ciclul gimnazial și liceal, vom organiza activități, excursii și tabere dedicate dezvoltării lor armonioase derulate de experți în educație, psihologi și asistenți sociali.

Așadar, pregătiți-vă ținutele, zâmbetele și haideți să ne vedem la bal! Fiecare copil contează, dar prezența voastră la bal este premisa și fundația pentru viitor!


Dress code: ținută de cocktail. În cazul dress-code-ului cocktail, pentru bărbaţi se impune un costum într-o nuanţă închisă (cu sau fără cravată), în timp ce femeile sunt invitate să poarte rochii scurte sau trei sferturi și pantofi eleganți (cu sau fără toc). Orice, de la o rochie neagră la nuanţe aprinse sau imprimeuri, alături de accesorii interesante, este acceptat